lunes, 5 de marzo de 2018

petit post recopilatori


Comencem la setmana, amb un super petit post recopilatori, amb idees de decoració, inspiració i colors!


El color groc, sempre dona calidesa als nostres espais (menjador, despatx, estudi, habitacions...); simbolitza la llum del sol, un color que sempre s'associa a la felicitat i un estat anímic feliç, sempre combinant un to fort amb un pastel suau per no provocar fatiga visual.


Sobre negre, el color de l'elegància per excel.lència, tots els colors de la variant càlida, guanyen vida i energia. El vermell és molt important, però des de que és un color apassionat amb moltíssima intensitat "per se" val més utilitzar-lo en tocs concrets.


Una gamma de colors pastel amb petits tocs saturats d'un vibrant càlid es una molt bona opció: dóna sensació de calma, una tarda de tardor amb mil i una combinacions. Verd, vermell i blau són molt bons aliats del color coure o marró xocolata.


Una bona il.luminació sempre acaba de donar el toc final a un espai, la llum; a part de ser funcional ha d'equilibrar tots els elements que el componen. Aqui tenim dos lamparetes de sobretaula; una per espais càlids (fàcilment combinable amb un espai on hi han negres) i una d'altra per espais pastels o freds ( pot quedar molt elegant on hi predomina el blanc o mobles cromats/metàl.lics)