martes, 23 de enero de 2018

Items que pots trobar a la nostra botiga!

En anterior posts, fem llistats de llibres recomanats, exemples de petits espais combinats amb diferents articles  i tamanys o novetats; aquesta és la primera part  de vàries on mostrem articles diversos:



Tenim "goodies" o "merxandatge" de Cocacola! ens va arribar fa poquet recipients de vidre amb tapa metàl.lica per guardar el que vulguis! (bossetes de tè, cafè, potser items d'oficina, clips o gomes... vaja, infinitat de coses :D )


Aquest moblet diví l'ensenyàvem a un anterior post, és una petita calaixera de 3 calaixos, completament de fusta i ben conservadet; lo peculiar és el relleu de les tasses de cafè i els detalls daurats que el fan entrar en l'era retro i d'un espai per els amants del cafè; un espai per guardar culleretes, càpsules, petits tovallons de paper o posa-vasos o inclòs tots aquells sobrets de sucre individuals que sempre cauen de tant en tant!


Seguint dins l'apasionant món dels cafès i dels tès, presentem ara un fabulós conjunt de 12 serveis, amb lletera, tetera i sucrera, peces perfectament conservades, fetes amb terrissa, pintades d'un blau intens i original, lacat! amb una taula de tons blaus i blancs podria fer molta patxoca!


Que l'estil dels blaus és massa extrevagant? "No problemo!" també tenim altres estils, com aquest conjunt d'estil absolutament asiàtic, ceràmica d'un blac trencat amb dibuixos d'ocellets i "blueberries"
Aquest conjunt disposa de 6 serveis i tetera.


Làmpares de sobretaula estil modernista, total! Si escau, també les venem per separat; poden servir per a il.luminar tauletes de nit, potser una taula de despatx totalment d'època, per donar caliu a un rebedor o una tauleta auxiliar de menjador, tot depèn dels "combos" maniobres mil!


També tenim miralls, alts, grans, petits, estrets.... aquest en especial, té el marc de fusta, treballada i ornamentada simètricament. Perfecte per acabar de montar un tocador, per donar caliu a un rebedor d'entrada...


Com podeu comprobar en aquest primer post amb multi-items, tenim moltes cosetes i es poden fer mil i una virgueries!

Recorda que ens pots trobar a Sabadell, al carrer Pare Rodamilans número 34, que estem oberts de dilluns a dissabte amb horaris de 9h a 14h i de 16:30 a 20h!


Us hi esperem!:D